Dogodki

Veliko možnosti organizacije najrazličnejših dogodkov

V ambientu, kjer se je med drugim pisala zgodovina Slovenije, za vas organiziramo zasebne in poslovne dogodke. Kontaktirajte nas, da z bogastvom okusov podpremo vašo zgodbo.

Organizirajte poslovno kosilo

Naj vaše poslovne partnerje navduši kulinarična odličnost, ki so jo prepoznali tudi Michelinovi ocenjevalci. Naši kuharski mojstri bodo z edinstveno reinterpretacijo tradicionalnih slovenskih jedi poskrbeli za vrhunsko gastronomsko doživetje ob spremljavi najboljših vin.

Rezervirajte mizo

Edinstven teambuilding, podkrepljen z vrhunsko kulinariko

Kulinarika ima že vso zgodovino prav posebno mesto pri tkanju vezi med ljudmi. V izjemnem okolju zgodovinsko pomembne Vile Podvin za vas organiziramo edinstven teambuilding, ki bo s spremljajočo vrhunsko kulinariko poglobil povezanost in predanost vaše ekipe za skupno doseganje najboljših rezultatov.

Kontaktirajte nas

Iščete čudovit ambient za praznovanje, poroko, obletnico, baby shower ali drug osebni dogodek? Pomagamo vam ustvariti nepozabno doživetje.

Sporočite nam svoje želje.

Izpolnite obrazec in nam sporočite svoje želje za kulinarično doživetje, dogodek ali prenočitev. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.